Simona Halep a făcut un apel oficial, în primă fază, iar Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a actualizat lista de audieri până la data de 26 ianuarie 2024. Totuși, cazul de dopaj al campioanei nu apare pe lista oficială.

Simona Halep, audiată în ianuarie?!

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a explicat că datele audierilor sunt stabilite în funcție de mai multe elemente. Sunt luate în vedere atât de disponibilitatea arbitrilor, cât și de disponibilitatea părților la procedură.

„Datele audierilor sunt stabilite în funcție de disponibilitatea arbitrilor și a părților la procedură. De asemenea, este posibil ca mai multe audieri să aibă loc în aceeași zi.Din aceste motive, este posibil ca audierea să aibă loc înainte de 26 ianuarie 2024”, a spus un oficial al forului pentru Fanatik.

Audierile nu figurează pe lista TAS până la data de 21 martie 2024

Aminti că audierile pentru cazul în care este vizată marea campioană nu figurează pe lista TAS până la data de 21 martie 2024. În acest fel, prima jumătate a anului viitor este compromisă pentru fostul număr 1 WTA. Totodată, aceasta urmează să piardă și mai mult timp, indiferent de ce va decide Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Lista cu audierile este disponibilă pe site-ul autorității din tenis. Poate fi accesată prin acest link.

„Această listă este publicată doar în scop informativ. În general, audierile CAS nu sunt deschise publicului. Audierile se desfășoară în persoană, prin videoconferință sau într-un format mixt”, arată informațiile publicate de TAS.

Chiar și așa, marea campioană din România rămâne optimistă, în ciuda acuzațiilor de dopaj. Aceasta este tot mai activă pe conturile de socializare în ultima vreme. Astfel, a postat din nou o imagine de pe terenul de tenis.

Halep se antrenează în ultima vreme la CF Tennis Academy din Dubai. De menționat că, potrivit regulilor impuse de Federația Internațională de Tenis, Simona Halep nu are voie, în timp ce este suspendată, să se pregătească în baze sportive omologate.

Într-o postare pe conturile de socializare, Simona Halep a anunțat că a ales să colaboreze cu fizioterapeutul Sabin Topala, team leader al departamentului de fizioterapie din cadrul clinicii de recuperare sportivă Kinetic Sport & Medicine.