Întârzierea verdictului de la TAS o împiedică pe Simona Halep să participe la turnee importante de tenis

Din cauza întârzierii verdictului Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), Simona Halep va rata debutul sezonului pe zgură.

Cu șanse să primească un wild card la turneul de tenis din Stuttgart (Germania), având o legătură specială cu organizatorii de acolo, Simona Halep a primit acum o grea lovitură. S-a anunțat deja lista participanților la marea competiție.

În cazul unui verdict favorabil la TAS, ar fi putut concura în luna martie la Indian Wells și Miami. Din nefericire, absența unei hotărâri oficiale o împiedică să participe la turneul WTA 1000, dar și la turneul de tenis WTA 500.

Turneul de tenis din Stuttgart (Germania) va avea loc între 13 aprilie – 21 aprilie. Nici acolo nu va putea juca Halep, din cauza întârzierii verdictului de la TAS. Lista participanților a fost deja stabilită.

Reprezentanții Porsche Tennis Grand Prix au dezvăluit câțiva dintre jucătorii de top care vor fi prezenți la ediția din acest an: Jelena Ostapenko (locul 10 în WTA), Marketa Vondrousova (locul 7 în WTA), Ons Jabeur (locul 6 în WTA) și Coco Gauff (locul 3 în WTA).

Simona Halep a primit mai multe mașini Porsche de-a lungul timpului

Ion Țiriac a dezvăluit recent că Simona Halep a primit mai multe mașini de lux sub forma unor garanții de participare la prestigiosul turneu de tenis de la Stuttgart (Germania).

Porsche, sponsorul principal al evenimentului sportiv, oferă nu doar premii bănești, ci și posibilitatea de a câștiga mașini de lux.

Porsche 911 GT3
Un model produs de Porsche / SURSA FOTO: Dreamstime

„Pe lângă premii, mai iei o garanție când te duci acolo! Garanția lui Becker era un milion, la Federer s-au făcut două milioane!

Porsche, în loc să dea o garanție la toată treaba asta, spune: ‘Domne, dacă sunteți în primele 10, aveți dreptul să vă facem cadou câte un Porsche, în niște limite oarecum normale’”, a explicat el.

Sistemul Porsche este mult mai inteligent, oferind jucătoarelor de tenis din Top 10 șansa de a primi mașini de lux drept recunoaștere a performanțelor lor.

Simona Halep nu doar că le-a păstrat pe toate, dar că a și inclus unele dintre ele în propria colecție, având chiar și unele expuse în muzeu.

„Nu poți să le iei cu roți de aur sau cu nu știu ce! Deci toate fetele astea care au fost în Top 10 atâția ani de fiecare dată au primit câte un Porsche!

Cred că e mult mai inteligent sistemul ăsta al Porsche, decât să plătești pe una sau pe alta la un turneu din ăsta WTA 500”, a concluzionat Ion Țiriac.

Ion Țiriac
Ion Țiriac / SURSA FOTO: Inquam Photos, Ovidiu Micsik