Laurette Atindehou s-a simțit ca o regină în timpul relației cu Ion Țiriac

Laurette mărturisește că a avut legături romantice cu mai mulți milionari renumiți din România. cu toate acestea, remarcabilă a fost mai ales experiența cu Ion Țiriac.

Laurette alege să nu ofere detalii suplimentare despre legătura cu Ion Țiriac, din 2016. Totuși, menționează că în acea vreme se simțea „regina reginelor”. În plus, fotomodelul recunoaște că despărțirea s-a întâmplat din vina ei.

În 2016, Laurette și Ion Țiriac au fost surprinși pentru prima dată împreună la plajă. Niciunul dintre ei nu a oferit detalii despre natura relației lor. Cu toate acestea, speculațiile au fost inevitabile în rândul publicului.

În prezent, după o lungă perioadă de timp, Laurette admite că a experimentat un sentiment regal în timpul relației sale cu Ion Țiriac, când acesta era topit după ea.

În cadrul emisiunii lui Viorel Grigoriu, Laurette a dezvăluit că a avut legături romantice cu mai mulți milionari notorii din țară. Totuși, beneficiile acestei experiențe au fost destul de modeste.

Laurette a dezvăluit că a fost chiar căsătorită, la un moment dat, cu Ciprian Nistor, însă după divorț nu a primit nicio parte din averea acestuia. Potrivit ei, singurul lucru pe care l-a obținut în urma căsătoriei a fost o locuință.

„Am fost căsătorită cu un milionar. Suntem într-o relație ok acum. Am rămas cu o casă de la el. Cu fostul m-am dus fericită și am semnat divorțul.

Dacă stăteam, poate eram acum milionară. El mi-a cerut divorțul. Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi”, a declarat Laurette.

laurette
Laurette / SURSA FOTO: YouTube, captură ecran

Ion Țiriac a tratat-o pe Laurette ca pe o regină

Fotomodelul a povestit câteva detalii despre viața alături de Ion Țiriac.

„Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă. (…)

Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială.

Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a mărturisit ea pentru podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Despre despărțirea de miliardarul Ion Țiriac, Laurette a admis că totul a fost din vina ei, recunoscând că în relația lor a apărut o altă persoană, ceea ce a dus la sfârșitul acesteia.

„A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea, pentru că trebuia să fiu mult mai sinceră! Am greșit, da! Trebuia să spun asta, sunt, uite așa, așa… de acolo mi s-a tras. A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina.

Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar nu a fost bine, regret! Dar pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel”, a mai spus fotomodelul.

Fotomodelul a recunoscut că are o pasiune pentru milionari

Laurette a fost întrebată dacă este o femeie materialistă. Ea a răspuns că îi plac bărbații care au o situație materială consistentă. În plus, spune ea, viața e mai frumoasă alături de milionari.

„Da, îmi plac milionarii! De ce îmi plac?! Îmi plac bărbații cu o situație… îmi place să mă simt bine. Ai văzut cum se simte o femeie lângă un milionar?! Pare că banii sunt ai ei, chiar dacă nu sunt ai ei. (râde)

Dar e altceva, parcă viața e mai frumoasă. Nu pot să fiu ipocrită și să spun că mie îmi place să stau în sărăcie. Mai bine plâng pe un iaht în Monaco decât să plâng într-o căruță la tataie la țară”, a explica ea.

Laurette locuiește la Paris cu Magaye Gueye

Magaye Gueye, fostul fotbalist al echipei Dinamo, și Laurette sunt parteneri de viață de patru ani și împart o locuință în Paris. Fotomodelul a împărtășit detalii despre cum a luat naștere această frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său.

Deși Gueye a cerut-o în căsătorie de câteva ori, fotomodelul nu este sigură că vrea să se recăsătorească.

„Acum sunt într-o relație ca tot omul pentru că, în ziua de azi, e mai complicat să găsești un om cu care să fii pe aceeași lungime de undă și să ai aceleași planuri de viitor. Nu totul este perfect, dar când treci prin momente mai grele, atunci vezi cum este omul de lângă tine, dacă te iubește cu adevărat. Ne-am despărțit de vreo două ori, dar până la urmă tot împreună suntem.

Eu îl știam dinainte să vină în România. Mă agățase la Paris, într-un club. Am schimbat numere de telefon. Atunci a fost ceva fugitiv. S-a rupt legătura. De abia când a venit în România, la Dinamo, am început relația.

Suntem împreună de 4 ani, m-a cerut în căsătorie de câteva ori. Prima dată l-am refuzat. Nu știu dacă mă mai căsătoresc! O putem face și mâine, dar nu mai am chef de partaje, divorț”, a adăugat Laurette pentru podcastul Tare de tot cu Viorel Grigoroiu.