Ion Țiriac a lăsat fără grai lumea mondenă. El i-a mai făcut un cadou extravagant lui Laurette. Bruneta a apărut într-un nou video cu o maşină de lux Range Rover în valoare de 100.000 de euro. Autoturismul provine de la compania lui Ion Țiriac.

Prin acest gest, este clar că Laurete a cucerit definitiv inima lui Ion Țiriac. Istoria dintre cei doi este veche. Cei doi au fost surprinși făcând plajă la Mamaia, în 2016.

De atunci, Laurette apare cu maşini care aparţin parcului auto al omului de afaceri de Ion Țiriac. Ele pot fi admirate în filmările pentru videoclipuri sau ședințe foto.

Acum, Laurette a filmat pentru noul său videoclip la piesa „Big Girl”. Pentru realizarea lui a folosit un Range Rover care provine de la compania lui Ion Țiriac.

Ion Țiriac primește mulțumiri

„Noua piesa se numește Big Girl. Este o piesă care se adresează femeilor de oraș, independente, care știu ce își doresc, mașinii de lux, opulență, vacanțe etc. E adresată fetelor care nu au nevoie de nici un bărbat. Piesa este realizată în colaborare cu un tip din Tanzania, el cântă în engleză, iar eu în română. Piesa, care face parte din albumul pe care îl pregătesc, este a patra lansată anul acesta cu videoclip și sper să fie primită super bine de fetele ambițioase. Mașinile fac totul în videoclip și cred că orice fată își dorește o mașină puternică. Mulțumesc Țiriac Auto pentru colaborare”, a declarat Laurette.

Laurette are un Făt-Frumos care a venit în viaţa sa cu un Jaguar alb, XE de 50.000 de euro. Pe plăcuţa de înmatriculare a maşinii apărea numele Ţiriac Auto. Aşa că Făt-Frumos are chipul şi banii lui Ion Ţiriac.

Pe 31 iulie Laurette a fost fotografiată în compania lui Ion Ţiriac. Cei doi făceau plajă unul lângă celălalt, pe şezlong. La câteva zile după, Laurette a apărut prin Bucureşti cu un Ford Focus ultimul tip, de 30.000 de euro. Şi cu un Jaguar XE, de 50.000 de euro. Ambele maşini fiind de la Ţiriac Auto, scrie Click.