Între 26 mai și 9 iunie are loc turneul de Grand Slam Roland Garros, câștigat de Halep în urmă cu un an. Dacă se va impune și la această ediție a competiției de la Paris, Halep va pune mâna pe un munte de bani.

Premiile puse în joc la ediția din 2019 a celebrei competiții sunt cele mai mari din istorie, notează Digisport. Astfel, dacă va reuși să câștige pentru a doua oara titlul de campioană a Roland Garos, Simona Halep va deveni mai bogată cu 2,3 milioane de euro.

Dacă va reuși să își apere trofeul, Simona va deveni abia a doua jucătoare ce reușește această performanță în ultimii 22 de ani, singura sportivă ce a reușit acest lucru fiind Justine Henin, în 2007.

Simona Halep pleacă din postura de principală favorită a caselor de pariuri, care îi oferă o cotă de 5,50 pentru câștigarea trofeului.

„Anul trecut la Paris am învățat că poți să visezi mult și să-ți transformi visul în realitate. Acum mă întorc cu visuri și mai mari. Urmăriți călătoria mea cât mă pregătesc pentru revenire. Continuă să lupți”, a transmis Simona Halep pe contul de Instagram.