Îndrăgita sportivă din România se află de opt luni în stare de suspendare provizorie pentru dopaj. Astfel, aceasta are mai mult timp pentru ea și a decis să viziteze un salon de înfrumusețare.

Simona Halep a mers la un salon de înfrumusețare

Imaginile publicate chiar de hairstylist-ul Simonei Halep arată că sportiva s-a vopsit și și-a făcut bucle. Amalia Matache, care s-a ocupat de look-ul sportivei, a scris că este mândră de campioana noastră și îi mulțumește pentru încrederea acordată.

„Mă mândresc cu campioana noastră și îi mulțumesc pentru încrederea în mine”, a scris Amalia Matache pe Facebook.

După ce imaginile cu Simona Halep au fost publicate, acestea au strâns imediat sute de reacții din partea urmăritorilor.

Simona Halep deţine un hotel în staţiunea Mamaia Nord

Simona Halep are probleme mari din cauza acuzaţiilor de dopaj care o ţin departe de turneele de tenis, iar asta se simte şi asupra averii sale, sportiva pierzând şansa sa mai câştige sume frumoase în ultimele luni.

Totuşi, sportiva din România are şi alte modalităţi de a-şi rotunji veniturile, cum ar fi hotelul pe care îl deţine în Mamaia Nord.

Hotelul Lotus Studios este situat nu departe de plaja staţiunii Mamaia, la doar 150 de metri. Potrivit prezentării unităţii turistice, cei care vin la mare şi se cazează la hotelul Simonei Halep se pot bucura de camere tip studio sau apartament, cu podea cu gresie, bucătărie complet utilată, cu frigider, zonă de luat masa, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș și uscător de păr.

Printre alte dotări existente, se mai menţionează cuptor, plită, fierbător de apă și aparat de cafea. Camerele de tip Studio Deluxe au 32 de metri pătrați, un pat dublu mare și bucătărie privată.

Cât despre apartamentele cu un dormitor, acestea au 47 de metri pătraţi şi sunt perfecte pentru patru persoane, la fel ca şi apartamentele cu două dormitoare şi bucătărie privată. Cine va dori să meargă în acest weekend pentru două nopţi la hotelul Simonei Halep va trebui să scoată din buzunar 1.476 de lei. Preţul include numai cazarea.