Simona Halep are probleme mari din cauza acuzaţiilor de dopaj care o ţin departe de turneele de tenis, iar asta se simte şi asupra averii sale, sportiva pierzând şansa sa mai câştige sume frumoase în ultimele luni.

Simona Halep deţine un hotel în staţiunea Mamaia Nord. Cât costă cazarea acolo?

Totuşi, sportiva din România are şi alte modalităţi de a-şi rotunji veniturile, cum ar fi hotelul pe care îl deţine în Mamaia Nord.

Hotelul Lotus Studios este situat nu departe de plaja staţiunii Mamaia, la doar 150 de metri. Potrivit prezentării unităţii turistice, cei care vin la mare şi se cazează la hotelul Simonei Halep se pot bucura de camere tip studio sau apartament, cu podea cu gresie, bucătărie complet utilată, cu frigider, zonă de luat masa, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș și uscător de păr.

Printre alte dotări existente, se mai menţionează cuptor, plită, fierbător de apă și aparat de cafea.

Camerele de tip Studio Deluxe au 32 de metri pătrați, un pat dublu mare și bucătărie privată. Cât despre apartamentele cu un dormitor, acestea au 47 de metri pătraţi şi sunt perfecte pentru patru persoane, la fel ca şi apartamentele cu două dormitoare şi bucătărie privată.

Cine va dori să meargă în acest weekend pentru două nopţi la hotelul Simonei Halep va trebui să scoată din buzunar 1.476 de lei. Preţul include numai cazarea.

ProSport relata în 2021 că Simona Halep a investit nu mai puţin de 1,5 milioane de dolari în acest hotel deschis în Mamaia. La acel moment, Ilie Năstase a fost primul client al complexului construit în sistem aparthotel.

Simona Halep va începe cu 0 puncte la momentul revenirii pe terenul de tenis

Cât despre problemele ei din tenis, antrenorul Gabi Moraru a explicat recent cum va arăta momentul revenirii sportivei în circuitul WTA.

„Va începe cu 0 puncte, pentru că în caz de dopaj nu ai voie să ai clasament protejat. La fiecare 52 de săptămâni îți ies punctele, dar nu va pleca chiar de la zero pentru că majoritatea turneelor își doresc să o aibă prezentă.

Cu siguranță va fi greu din punct de vedere al lipsei meciurilor. Îți trebuie un număr de meciuri să ajungi din nou la o formă de joc solidă.

Nu îmi dau seama de ce se tărăgănează acest proces! Simona rămâne pozitivă, dar cât va mai dura procesul doar ITIA știe!

Nu e deloc ușor, este nesiguranța aia și cred că o macină așteptarea. Cu siguranță se păstrează într-o formă fizică bună, dar nu cred că e o perioadă ușoară”, a explicat antrenorul de tenis la Digisport.