Simona Halep are deja asigurat revenirea pe locul doi în clasamentul WTA. Dacă însă sportiva noastră va câștiga turneul de la Madrid, ea va ajunge din nou lider modial în tenis.

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit la sfârșitul anului trecut din cauza faptului că acesta din urmă dorea să petreacă mai mult timp cu familia. Toată lumea a rămas surprinsă de despărțirea celor doi deoarece Halep, alături de Cahill, a atins cele mai importante victorii din cariera sa.

Cei doi păstrează în continuare o relație foarte apropiată. La auzul veștii că Simona s-a calificat în finala turneului de la Madrid, Darren i-a transmis un mesaj sportivei românce printr-o rețea de socializare.

„Superba Simo…o nouă finală la Madrid. Ceva din acel oraş spaniol scoate ce e mai bun din tine! Bravo şi mult succes mâine” @Simona_Halep #haisimo

Simona Halep a trecut cu succes de adversarele sale de pe teren, Ashleigh Barty și Belinda Bencic. Doar o victorie o desparte acum pe Simona de locul 1 în WTA. Sportiva româncă a reacționat la mesajul pe care Darren Cahill i l-a transmis, spunându-i că-i simte lipsa.

„E cu siguranta un loc special (Madrid – n.red.) datorita oamenilor. Loja mea iti simte lipsa”, a scris Simona pe Twitter.