Simona Halep s-a mutat în casă nouă, motiv pentru care a decis să petreacă pe cinste în București

Simona Halep a decis să își petreacă sâmbata într-un restaurant din București, situat în zona de nord, acolo unde s-a mutat recent. Jucătoarea de tenis și-a vândut vila din cartierul Primăverii și s-a mutat în zona de nord a Capitalei.

Întrucât s-a mutat la casă nouă, vedeta a decis să petreacă pe cinste alături de prietenii ei. Printre persoanele care se aflau cu ea la acel restaurant se numără cântăreața Bianca Sârbu, alături de care s-a și fotografiat.

„Ești pur și simplu cea mai bună!”, a scris cântăreața pe contul ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Sarbu (@biancasarbuofficial)

Simona Halep se simte adesea singură

Simona Halep continuă să-și mențină zâmbetul pe buze, în ciuda perioadei tensionate prin care trece de câteva luni. În ciuda acestui fapt, adevărul ar fi complet altul. Potrivit Sloanei Stephens, jucătoarele de tenis se simt adesea singure. Vedeta a transmis un mesaj cutremurător despre jucătoarele de top, cuvintele sale făcând referire inclusiv la Simona Halep.

„Noi, jucătorii de tenis, suntem extrem de singuri. Este un sport foarte greu și plin de singurătate, iar dacă lumea spune că noi doar concurăm, acest lucru mă întristează. Sunt foarte multe elemente care definesc un jucător de tenis și un sportiv de performanță. Am impresia că oamenii nu își iau răgazul necesar pentru a se gândi la sănătatea lor mintală.

Sănătatea noastră depinde de legăturile pe care le avem unii cu ceilalți. Părerile expuse de @Surgeon_General evidențiază că legăturile cu însemnătate ne sunt benefice atât la nivel individual, cât și colectiv”, este mesajul transmis de Sloane Stephens prin intermediul rețelelor sociale.

Sloane Stephens a uimit lumea tenisului după ce, la turneul WTA 250 de la Merida (Mexic), nu i-a luat niciun game Camilei Giorgi. Meciul lor, contând pentru calificarea în semifinalele turneului din Mexic, a fost de-a dreptul inedit. Camila Giorgi a învins-o cu 6-0, 6-0 pe Sloane Stephens, campioana de la US Open din 2017.

Sloane Stephens, considerată urmașa Serenei Williams, a pierdut, de altfel, la Roland Garros în 2018, în fața Simonei Halep. Românca a învins atunci în trei seturi, 3 – 6, 6 – 4, 6 – 1, cucerind primul turneu de Mare Șlem din cariera ei și unul dintre cele mai prestigioase trofee din întreaga lume.