Simona Halep a fost nevoită să abandoneze meciul din optimile Wuhan Open contra Elenei Rybakina, după doar 46 de minute petrecute pe teren. Se pare că problemele sunt de natură musculară, în aceeaşi zonă unde a avut probleme şi anul trecut, deşi de această dată nu e vorba de hernie de disc.

Veștile proaste nu vin însă niciodată singure și tenismena este nevoită să se prezinte la tribunal, în București, după ce a fost citată pentru data de 16 octombrie.

Halep trebuie să se prezinte la Judecătoria Sector 1, în calitate de intervenient forţat, într-un dosar în care un cuplu de milionari este reclamat de mai multe persoane și solicită ca instanţa să constate existenţa dreptului de coproprietate.

De asemenea în acest caz mai sunt citați și părinții Simonei Halep, precum și alte câteva zeci de persoane, nume celebre din lumea sportului şi din showbiz. Cuplul reclamat e format din doi afaceriști influenți, numele lor fiind vehiculate în mai multe scandaluri legate de „combinaţii” cu bani publici, scrie spynews.ro.