Simona Halep primește o lovitură neașteptată. Jucătoarea de tenis este executată de ANAF. Potrivit informațiilor furnizate de România TV, se pare că Simona Halep ar fi uitat să își achite o parte din dările către stat, căci de probleme financiare nu poate fi vorba. Halep a contestat în februarie executările silite cerute de ANAF Constanța și Galați, conform România TV.

De altfel, antrenorul Darren Cahill a povestit , într-un interviu oferit Digisport, despre varianta pe care i-a propus-o Simonei Halep de a pleca din România.

Darren Cahill i-a sugerat Simonei Halep să plece din România și să-și schimbe rezidența pentru a plăti taxe și impozite mai mici. Această dezvăluire a fost făcută chiar de către antrenorul australian într-un interviu acordat Digisport, care a spus și ce răspuns a primit de la Halep.

„Acum ceva timp i-am spus să-și schimbe rezidența, în Monte Carlo de exemplu, pentru a plăti cât mai puțin. Mi-a aruncat o privire tăioasa și mi-a zis: <Nici gand sa fac asta>”, a precizat Darren Cahill în interviul acordat jurnalistului Gabriel Morariu.