Mai precis, jurnalistul Victor Ciutacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care aduce la cunoștința oamenilor că Simona Halep a fost surprisă mergâng pe stradă la șapte zile după ce a anunțat că a ieșit pozitivă la un test pentru coronavirus.

”Vigilenta presă românească se întoarce cu spatele și nu vede. La 7 (ȘAPTE) zile după ce anunță infectarea și izolarea, marea campioană iese cu iubitul în inspecție pe șantier.”, își începe acesta mesajul.

A anunțat că s-a vindecat

În continuarea mesajului, Victor Ciutacu arată că după ce cancan.ro a publicat pozele cu ea mergând pe stradă, aceasta a postat în mediul online o fotografie cu ea împreună cu medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din Capitală, subliniind că s-a vindecat de COVID-19.

”După ce apar pozele în Cancan, la 9 (NOUĂ) zile după același anunț, marea campioană trage o poză de PR, în țoale de (pe) stradă printre costumele de apicultori, la Matei Balș și se declară vindecată.”, mai spune jurnalistul.

Nu este mulțumit de cum  este aplicată legea

În finalul mesajului de pe pagina personală de Facebook, Victor Ciutacu notează că, pentru oamenii normali, legea prevede ca aceștia să stea 14 zile în izolare dacă au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul Simonei Halep.

Mai mult decât atât, jurnalistul este nemulțumit de faptul că presa românească nu a scris despre această întâmplare, în timp ce știrea a apărut în presa internațională.

”Pentru cetățenii normali ai României, legea prevede obligativitatea izolării vreme de 14 (PAIȘPE) zile. Marii campioni au organisme mai robuste și se vindecă mai repede. La ei, cu excepția lui Ilie Năstase, legile nu se pun. Iar știrea propriu-zisă nu există în presa românească; doar în cea internațională…

P.S. În ce a constat implicarea admirabilelor cadre de la Matei Balș în cazul pacientei în izolare. Se asigură, la cerere, în cazul marilor campioni, asistență medicală la domiciliu?”, este de părere jurnalistul Victor Ciutacu.