Simona Gherghe, plină de tristețe în prag de sărbători

Simona Gherghe, plină de tristețe în prag de sărbători! În ciuda faptului că ne aflăm într-o lună plină de sărbători creștine, prezentatoarea TV nu mai simte bucuria de altă dată. Și-a pierdut spiritul sărbătorilor. Și-a pierdut bucuria de altă dată și nu știe ce să facă ca s-o readucă înapoi.

Până acum, Simona Gherghe a depus nenumărate eforturi pentru a păstra vie tradiția românească în familia sa. Pentru ea, Nașterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos este extrem de importantă. De aceea, se străduiește să le insufle copiilor ei respectul și bucuria pentru această Zi Sfântă.

În ciuda eforturilor sale, sărbătorile de iarnă nu îi mai aduc aceeași bucurie ca-n trecut. Ea bănuiește că bucuria sărbătorilor s-a pierdut treptat din cauza vitezei. Din cauza „ritmului ăsta nebun al vieții”.

„Parcă ne e teamă să nu ratăm momente”, crede ea. Chiar dacă ea nu mai simte bucuria Crăciunului, se străduiește anual să-i facă pe copiii ei să zâmbească.

„Când eram mică, tradiția era să împodobim pomul în Ajun. Cred că ce se întâmplă, în zilele noastre, are legătură cu ritmul ăsta nebun al vieții.

Parcă ne e teamă să nu ratăm momente, ne e teamă că trăim așa, pe repede înainte. Am pierdut, prieteni, ceva atât de important: TIHNA!”, a scris prezentatoarea TV pe rețelele sociale.

Anotimpul toamna încă o face fericită pe Simona Gherghe

Totuși, există ceva care o face pe Simona Gherghe să zâmbească. Este vorba despre anotimpul toamna. Simona Gherghe este mai fericită ca niciodată atunci când vine toamna.

Vedeta se bucură de scăderea temperaturilor și de briza toamnei. Octombrie este luna ei preferată deoarece pe data de 31 octombrie își sărbătorește ziua de naștere. În acest an, a împlinit 46 de ani.

„La 9 grade, cât erau dimineață, vă anunț că, oficial, s-a încheiat vara 2023! Bine ai venit, octombrie, luna mea! PS. Mai sunt 82 de zile până la Crăciun!”, a scris ea, în octombrie 2023, pe Facebook.

Postarea ei a strâns sute de comentarii în scurt timp. Să vină iarna!/ În Brașov erau 7 dimineață la ora 8!/ Sper să fie cat mai bine de Crăciun și revelion să fim cu toții sănătoși și alături de toată familia noastră frumoasă și sperăm că vom fi și sănătoși/ La mine erau 6 grade de dimineata, brrrr, e toamna!/ Și la mine încep sărbătorile de toamnă cu data de 14 octombrie și se încheie cu 26 octombrie.