Fiind o platformă inteligentă complet integrată, cu multiple inovații, Signum este o soluție unică pentru a transfera, tranzacționa și a exploata criptomoneda nativă Signa (ticker: SIGNA).

Signum combină funcții de clasă mondială, cum ar fi contracte inteligente, mesaje peer-to-peer și crearea de jetoane cu plăți digitale rapide și sigure, toate pe un blockchain durabil.

Inteligent, sigur și durabil

Signum folosește mai puțin de 0,002% din energia necesară Bitcoin pentru a-și conduce blockchain-ul și moneda digitală nativă Signa (SIGNA). Signum nu produce practic deșeuri electronice, devenind astfel primul blockchain care merită să fie numit „durabil”.

Signum este mult mai mult decât o criptomonedă. Ca platformă personalizabilă, are puterea de a prezenta aplicații descentralizate corecte și nelimitate, rezistente la cenzură.

Ideea unui blockchain durabil nu este cu totul nouă. Dar Signum este cu adevărat în fruntea mișcării de durabilitate. Din 2019, echipa de dezvoltare de bază, cu comunitatea sa tehnologică antrenantă, lucrează la fundația Signum. Signum a evoluat din fostul blockchain Burstcoin care și-a avut blocul de geneză în 2014.