Miliardarul George Soros începe să tranzacționeze Bitcoin. Dawn Fitzpatrick, care supraveghează Soros Fund Management, a aprobat achiziționarea de Bitcoin, susține o sursă Bloomberg. Publicația a raportat pentru prima dată în 2018 că firma se pregătea să investească în criptomonede.

La acea vreme, Fitzpatrick dăduse undă verde coordonatorului pentru macroinvestiții, Adam Fisher, pentru a tranzacționa monede virtuale. Fisher a părăsit firma la începutul anului 2019.

Într-un interviu din martie cu Erik Schatzker de la Bloomberg Television, Fitzpatrick a spus că Bitcoin este interesant și că firma a făcut investiții în infrastructură criptografică, precum burse și administratori de active.

„Există o teamă reală privind devaluarea a monedelor fiat” care determină cererea de criptomonede, a spus Fitzpatrick în interviu. „Bitcoin, nu cred că este o monedă – cred că este o marfă” care este ușor stocată și transferabilă, cu o disponibilitate finită. Ea a refuzat să spună dacă deține Bitcoin.

Sfaturi pentru investitorii în criptomonede

Un studiu publicat de FCA arată că investitori influențați de prieteni și de vedetele de pe rețelele de socializare cumpără Bitcoin și alte cripto-active în încercarea de a se„îmbogăți rapid”. Dar mulți își investesc banii, fără nicio acoperire împotriva pierderilor și fără să înțeleagă sistemul tranzacționării.

Analistul în criptomonede, Lark Davis, evidențiază câteva idei pentru a minimaliza pierderile atunci când investesc în criptomonede precum Bitcoin, Ethereum sau jetoane DeFi.

Analistul a adăugat, de asemenea, că investitorii pot folosi StableCoins în avantajul lor. ”Yield Farming poate aduce cîștiguri uriașe și a avea grajduri la îndemână vă permite să cumpărați scufundări.”

Analistul a apreciat apoi miza ca o modalitate de minimizare a pierderilor. El a declarat: „Monedele precum Ethereum, PolkaDot și Cardano oferă mize. Acest lucru vă permite să stivuiți mai multe monede folosind monedele existente. Acest lucru poate fi IMENS!”.

Următoarea sugestie a analistului a fost eficiența din punct de vedere fiscal. „Reduceți impozitul ars cât mai mult posibil legal. Aceasta include câștigurile pe termen lung față de cele pe termen scurt, recoltarea impozitelor și poate chiar schimbarea țărilor sau începerea unui trust”.

Analistul are și o sugestie pentru alocarea portofoliului. ”Cu cât este mai mare riscul monedei, cu atât este mai mică dimensiunea poziției pe care probabil doriți să o aveți. Nu mergeți la toate monedele aleatorii cu capac scăzut, ci introduceți 1% sau mai puțin din portofoliul total. Poate că nu este atât de dramatic, dar riscul este mult mai mic”.

Sursă foto: Dreamstime