Noile cuptoare cu microunde Sharp, R-20ST-E şi R-60ST-E, lansate luna aceasta, au o capacitate de 20 de litri şi dimensiuni compacte.

Aceste modele noi dispun de o setare de putere pe 5 niveluri, cu o valoare maximă de 800 W. Acestea sunt uşor de utilizat datorită celor opt programe automate, destinate diferitelor tipuri de produse şi feluri de mâncare. Este posibilă adaptarea puterii, cât şi a timpului de gătire şi preparare pe grătar (în cazul modelului R-60ST-E) la cerinţele impuse de un anumit fel de mâncare, pentru a vă putea asigura că alimentele au parcurs toate etapele necesare de preparare.

Cuptoarele cu microunde R-20ST-E şi R-60ST-E dispun de funcţia Gătire Expres, care reduce durata de preparare la un minimum absolut, precum şi de funcţia Dezgheţare Expres, care dezgheaţă alimentele cu viteză record.

Ambele modele de cuptoare cu microunde dispun de modul economic OPRIT. Aceasta înseamnă că, în Stand-by, cuptorul consumă sub 1 W. Cuptoarele R-20ST-E şi R-60ST-E au un preţ de 89 euro, respectiv 109 euro.