Mandatul lui Sevil Shhaideh în aceste funcţii este valabil începând de joi, 26 octombrie, până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor. 

Mihai Busuioc a renunţat la mandat în urma numirii sale în funcţia de preşedinte al Curţii de Conturi pentru nouă ani. 

Sevil Shhaideh este licenţiată a Facultăţii de Planificare Economică şi Cibernetică din cadrul Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti şi a obţinut o diplomă de master în Managementul Proiectelor de Afaceri la Universitatea Ovidius din Constanţa. De asemenea, este specializată în diverse domenii, precum manager de proiect, expert în administraţie publică şi auditor în managementul calităţii şi audit financiar. 

Sevil Shhaideh are o experienţă de 20 ani în calitate de funcţionar la nivelul administraţiei publice locale. Începând cu anul 2012 a deţinut mai multe funcţii în cadrul Guvernului României, precum secretar de stat şi ministru în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi de viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, având ca principale responsabilităţi dezvoltarea regională, managementul proiectelor europene şi al activităţilor din administraţia publică.

SURSA: Agerpres