Acesta este cel de-al treilea sistem de operare pentru terminale mobile care va permite plata rapid, uşor şi sigur cu SEQR, după Android şi iOS. Odată cu lansarea SEQR pentru Windows Phone aproape toţi utilizatorii de smartphone au acces la aplicaţie considerând faptul că cele trei platforme mobile deţin peste 95% din piaţă.

“Ne dorim ca SEQR să fie accesibilă oricui, indiferent de sistemul de operare, iar odată cu dezvoltarea variantei în română a aplicaţiei pentru Windows Phone, acest lucru este valabil şi pe plan local. Numărul posesorilor de terminale Windows este în creştere iar adaptarea SEQR era un lucru firesc. Aceştia pot de acum să profite de avantajele SEQR: să plătească uşor şi sigur în reţeaua extinsă de magazine partenere şi să aibă acces la ofertele acestora”, a declarat Oana Nanulescu, Country Manager Seamless România.

La fel ca în cazul App Store şi Google Play, aplicaţia SEQR se poate descărca gratuit din Windows Phone Store. Interfaţa grafică a fost adaptată pentru specificul Windows Phone, însă experienţa utilizatorului a rămas aceeaşi. Instalarea se face uşor, iar modalitatea de conectare a contului bancar şi plata sunt la fel de facile. Se scanează codul QR de la casa de marcat, se confirmă plata prin intermediul codului pin şi se primeşte chitanţa digitală. 

SEQR a fost lansată pe piaţă împreună cu Garanti Bank, prima instituţie financiară care pune la dispoziţie această facilitate clienţilor săi. SEQR a dezvoltat o reţea naţională de comercianţi care include magazine fashion, magazine de proximitate, benzinării, cafenele şi restaurante. Lista completă de parteneri este disponibilă pe www.seqr.com.