Lovitură teribilă pentru celebrul actor Alexander Zudor. Acesta a fost găsit vinovat pentru mai multe capete de acuzare extrem de grave şi a primit 7 ani de închisoare în primă instanţă.

7 ani de puşcărie pentru Alexander Zudor

Dacă i se va menţine sentinţa de 7 ani cu executare, Alexander Zudor va ajunge în spatele gratiilor. Acesta este acuzat că la sfârşitul anului trecut ar fi violat o tânără şi ar fi încercat să agreseze alte două femei. Actorul a primit mai multe pedepse.

A fost găsit vinovat pentru infracțiunea de viol, cât și pentru celelalte două tentative de viol, iar, potrivit legii, pedepsele au fost contopite, fiind aplicată pedeapsa cea mai grea. Sentința nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

”În baza art. 38 alin. (1) rap. la art. 39 alin. (1) lit. b) Cod penal contopeşte pedepsele cu închisoarea de: 5 ani şi 4 luni, 2 ani şi 6 luni şi 2 ani şi 6 luni şi aplică pedeapsa cea mai grea de 5 ani şi 4 luni închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din suma celorlalte pedepse – 5 ani), în final urmând ca inculpatul ZUDOR ALEXANDER să execute pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenţie” – se arată în decizia judecătorilor.

Acuzaţii grave la adresa lui Alexander Zudor

Actorul Alexander Zudor, în vârstă de 47 de ani, cunoscut în special din producţii publicitare, ar fi premeditat atent fiecare atac, conform anchetatorilor.

Polițiștii au susţinut că Zudor şi-ar fi început seria atacurilor la sfârşitul anului trecut. Prima victimă, o tânără de 22 de ani, a fost şi cea care a avut de suferit cel mai mult. Victima mergea acasă, când, puţin înainte de miezul nopţii, a fost abordată de bărbat şi agresată într-o parcare.

Câteva săptămâni mai târziu au fost reclamate alte două atacuri. Victimele ar fi scăpat de viol pentru că au început să ţipe, iar agresorul s-ar fi speriat şi ar fi fugit. Cele trei femei au dat detalii similare despre el: un bărbat îmbrăcat ponosit, ca să creeze falsa impresie că este un om al străzii, şi care avea masca de protecţie pe faţă, anunţă PRO TV.