Cele mai căutate produse ale acestui sezon estival sunt charterele cu avionul către Zakynthos, Creta, Corfu sau Rodos, unde preţul unui sejur porneşte de la 258 de euro. Pachetul include transportul cu avionul, 7 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele cu mic dejun, transferurile de la aeroport la hotel şi retur, asistenţa turistică.

”De-a lungul timpului am lansat mai multe pachete turistice căutate de români. Dintre acestea, sejururile cu autocarul sub 100 de euro. Un astfel de pachet include transportul şi 6 nopţi de cazare în destinaţii precum Kefalonia, Asprovalta, Lefkada, Paralia Katerini, Halkidiki. De asemenea, pe europatravel.ro, oferim circuite low-cost în Europa care pornesc de la 200 de euro de persoană ori sejururi estivale low-cost în destinaţii precum Bulgaria, Turcia, Creta, Muntenegru”, spune, citat de Agerpres, Teodor Călimănescu, directorul general al agenţiei Europa Travel.

Grecia se află pe primul loc în ceea ce priveşte preferinţele românilor pentru vacanţa de vara din acest an. Multitudinea de destinaţii oferite de bătrâna Eladă, atât în spaţiul continental cât şi pe zona insulelor, oferă turiştilor o gamă completă de posibilităţi de petrecere a vacanţei, se arată într-un comunicat al Europa Travel.

Mizând pe conceptul vacanţelor low-cost, Europa Travel a ajuns în prezent să vândă sejururi estivale low-cost, în peste 20 de destinaţii din Grecia, în care turiştii merg în special cu cursele charter realizate cu avionul sau autocarul.