Investiţia în berărie, care se anunţă a fi la rândul ei cea mai mare din Estul Europei, se ridică la 2,5 milioane de euro, iar amortizarea se va realiza în cinci ani. Aşa consideră Vlad Dumitru, directorul general al Berăriei H.

Acesta este bun prieten cu Iulian Stanciu, care controlează, distribuitorul IT&C Network One Distribution şi reţeaua de magazine Flanco, fiind totodată acţionar şi şeful eMAG. Cei doi vor deţine 75% din berărie (Vlad Dumitru 50%, Iulian Stanciu 25%), iar Ioana Iancu (25%),

Pavilionul H aparţine oamenilor de afaceri Puiu Popoviciu şi Radu Dimofte, iar cei trei acţionari ai berăriei au închiriat spaţiul ce măsoară 4.300 mp înăuntru şi peste 3.000 mp afară.

Pavilionul H a fost construit în perioada 1949-1953 şi poartă semnatură arhitecţilor Gustav Gusti, Harry Stern, Ascanio Damian şi a inginerului E. Titariu. Cladirea a fost construită pentru a deveni o sală de expunere pentru obiecte de mari dimensiuni (utilaje industriale) şi showroom de mobilă. Din anii ‘90 a funcţionat ca centru comercial.