În videoclipul postat azi pe Youtube, Andreea Bălan explică semnificațiile elementelor din videoclipul piesei ”Am crezut în basme”.

Semnificațiile simbolurilor

În videoclipul musical, Andreea Bălan poate fi surprinsă purtând la gât un fluture maro, acesta reprezentând simbolul renașterii sau al reînvierii după o despărțire având în vedere că fluturele a fost mai întâi o larvă.

Al doilea cadru al videoclipului o surprinde pe artistă îmbrăcată într-un costum care reprezintă baia de sânge. Concret, reprezintă depresia și tristețea pe care oamenii o simt după despărțire.

Regizorul videoclipului a spus că s-a inspirat din povestea de viață a Andreei Bălan iar aceasta a declarat că melodia este inspirată din povestea ei de dragoste.

În plus, aceasta a spus că piesa a fost scrisă în luna februarie, atunci când ea și George Burcea s-au despărțit.

Motivul pentru care cei doi s-au despărțit

Deși la început relația celor doi părea una perfectă, se pare că în spatele aparențelor se ascundeau de fapt alte lucruri, destul de grave.

Prin postările de pe contul de socializare, Andreea Bălan a sugerat că motivul despărțirii ar fi fost că cei doi nu se mai înțelegeau, însă apropiați ai cuplului, au dezvăluit motivele principale care se află în spatele divorțului.

George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă’, a povestit o sursă apropiată cuplului.