În Bucureşti, duminică, vremea se maiî mbunătățește. În primele ore ale zilei o să mai fie ceață însă mai târziu vom zări puţin şi soarele. Se încălzeşte uşor şi maxima termică se va situa în jurul valorii de 3 grade Celsius. Un cod galben de polei și depuneri semnificative de gheață va fi în vigoare, până duminică la ora 10.00, în șase județe din estul, sud-estul și centrul Munteniei. Se vor afla sub Cod galben regiunea Bucureşti-Ilfov, precum şi judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa şi Călăraşi.

Şi în zonele de munte, duminică se anunţă vreme mai bună; precipitaţiile vor fi puţine şi se încălzeşte uşor. Se mai strâng norii însa doar pe spaţii mici, va mai ninge slab în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla mai tare la altitudini mari.

 

Dimineaţa va fi ceațã iar la amiază vor fi temperaturi cuprinse între – 3 în depresiuni şi 7 grade Celsius în vestul ţării. În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă înnorări temporare iar duminică dimineaţa aşteptăm lapoviţă şi ninsoare. E posibil să apară ceața însă mai târziu se încălzeşte şi vom zări şi soarele. După prânz vor fi temperaturi de până la 4 grade Celsius. În Moldova sudică şi în nordul Munteniei găsim vreme mai bună. Acum dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă însă peste zi apare şi soarele printre nori. Maximele termice cresc uşor şi vor ajunge pe 2 grade Celsius. În nordul Moldovei şi în Bucovina ne aşteaptă încă o zi rece chiar dacă se încălzeşte uşor. În primele ore ale zilei va fi ceaţă, apoi vom zări puţin şi soarele. La amiază se vor atinge cu greu la valori de zero grade Celsius. În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, atmosfera se menţine închisă şi vă mai ninge slab, pe suprafeţe mici. Temperaturile cresc uşor şi vor ajunge la 1 grad cu plus. În vestul ţării, vremea se îndreaptă. Vor fi înnorări dar şi perioade cu soare iar temperaturile cresc chiar şi cu 7 grade faţă de ziua trecută. Până la ora 11, este cod galben de vânt intens pentru zona de munte din judeţul Caraş-Severin. La altitudini de peste 1800 de metri, rafalele de vânt depăşesc viteze de 95-100 km/h. În ţinuturile centrale, norii vor fi numeroşi însă doar prin Carpaţii Orientali va mai ninge slab. Temperaturile scad uşor faţă de ziua trecută şi la amiază vor fi cel mult 3 grade în vestul provinciei. Pe timpul nopţii în depresiuni va fi ger, se vor atinge – 12 grade Celsius şi vântul va prinde putere în zonele de munte. În sud-vestul ţării, se anunţă ceaţa şi înnorări în primele ore ale zilei dar mai târziu va fi vreme bună şi se încălzeşte uşor. După prânz vor fi 2-3 grade în termometre. În sudul ţării găsim vreme mai bună, se arată soarele şi temperaturile cresc uşor faţă de sâmbătă însă dimineaţă mai poate să apară ceață.