Carmen Brumă şi Mircea Badea formează de mulţi ani un cuplu şi au împreună şi un băiat. Fanii celor doi sunt însă curioşi când va avea loc marea nuntă.

Asistenta şi prezentatoarea de televiziune a fost deseori întrebată când va veni acest moment. Ea a vorbit recent, într-un interviu, despre relaţia cu Mircea Badea şi despre viitoarea nuntă, subliniind că “acum e momentul s-o fac, tocmai pentru că nu mă crede nimeni!”.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel şi că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu „biata Brumă“. E-adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, a declarat Carmen Brumă pentru okmagazine.ro.

Imagini superbe cu vedeta în rochie de mireasă

În prezent, Carmen Brumă este antrenor de fitness şi îndrumă femeile cum să ajungă la o siluetă ideală, cu ajutorul sportului şi a unei diete echilibrate și scrie cărți despre reușitele sale cu oamenii. În prezent, se axează pe mirese, lansând un program de slăbit online pentru ca femeile să încapă în rochia de mireasă dorită, scrie playtech.ro.

Fanii vedetei de pe Instagram au putut vedea cum ar putea arăta aceasta în ziua nunţii. Carmen Brumă a postat recent două fotografii, probabil de la o şedinţă foto pentru o revistă, în care este îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă şi pozează la munte, în zăpadă.

 

View this post on Instagram

 

O poza cu zapada 🤷‍♀️❄🌨 #christmastime #snow #winter2019 #allwhite

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

 

View this post on Instagram

 

#intrainrochiademireasabycarmenbruma #snowday

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on