Zarurile au fost aruncate în PSD și se pare că Eugen Teodorovici nu are nicio șansă să ajungă șeful social democraților. Cel puțin asta spune liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Se fac jocurile-n PSD

Marcel Ciolacu e sigur pe el că va câștiga șefia PSD la Congres. Ciolacu a prezentat şi câteva nume din echipa alături de care va candida la Congresul PSD.

„Gabriela Firea, Olguţa Vasilescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Radu Moldovan, Gabriel Zetea, Dragoş Benea, Robert Negoiţă. Sunt multe persoane foarte bine pregătite, din toate domeniile”, a afirmat Ciolacu, la Antena 3.

Marcel Ciolacu spune că îşi doreşte ca şi Vasile Dîncu să se întoarcă în PSD, deşi nu se pune problema ca acesta să ocupe o funcţie de conducere.

„Cea mai mare ambitie: Să reintre PSD în matca partidelor puternice de stânga, cu o doctrină foarte bine definită şi aici sper ca domnul profesor Dîncu să ne dea o mână de ajutor. Sper să redovedim românilor că avem în continuare cei mai buni specialişti. Am pornit de la ideea că nu va fi în echipa lui Marcel Ciolacu. Va fi o altă abordare. Eu mi-l doresc în echipa PSD. Alături de Paul Stănescu, care mi-a fost alături în toate aceste luni”, a mai declarat Ciolacu.

Liderul PSD s-a referit şi la Victor Ponta, pe care l-a numit un om politic de bună credinţă cu care speră să facă o alianţă.