Salariile de început pornesc de la 1.800 lire (9.800 lei) și 2.700 lire (13.000 lei) pe lună. Pe lângă acești bani, plătiți în baza unui contract de muncă, firma le asigură noilor angajate un bonus de acomodare în prima lună. Programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână și se lucrează atât ziua, cât și pe timpul nopții. Domeniile pentru care se fac angajări sunt: îngrijirea bătrânilor, îngrijiri paliative, sănătate mintală, deficiențe de învățare și probleme psihice.

Totodată, angajatorul le va asigura asistentelor medicale din România training la angajare și formare continuă, pentru a-i asigura dezvoltarea profesională și oportunități mai bune în carieră.

Condiția este ca persoanele care doresc să aplice a acest job să aibă studii de asistent medical și să cunoască limba engleză. Experiența anterioară nu este necesară, și o proaspătă absolventă cunoscătoare a limbii engleze având șanse să fie selectată.

Potrivit anunțului de recrutare, care poate fi consultat AICI, interviurile au loc în România, la București, la Iași și la Cluj-Napoca. Firma britanică de recrutare le asigură pe candidate că nu trebuie să plătească niciun comision și nicio taxă pentru a se angaja pe posturile scoase la concurs.

Poți afla mai multe informații despre acest job AICI.