Scandal imens pe scena politică autohtonă între Viorica Dăncilă și Victor Ponta. Acuzele liderului ProRomânia conform cărora Dăncilă a cumpărat parlamentari a scos-o din sărite pe Dăncilă care a tecut la amenințări. Mai mult, Ponta a spus că dacă Dăncilă nu-și demisia s-ar putea scoate mascații ca să iasă din Guvern. Dăncilă se simte amenințată și spune că dacă Ponta nu vine cu dovezi pentru afirmațiile sale, atunci o să îi facă plângere penală.

„Închidem această zi cu un alt agitator al scenei politice. Am văzut astăzi în Victor Ponta un om disperat, iresponsabil și lipsit de credibilitate. Am văzut un om care, pentru a-și atinge scopul personal, e în stare să mintă, să acuze fără să prezinte dovezi, să calce și pe cadavre. Nu toți oamenii sunt de vânzare și asta nu înțelege Ponta. Nu toți așteaptă recompense pentru a vedea calea corectă. Aceasta nu e abordarea mea și, în mod cert, nu este modul meu de a face lucruri.

Victor Ponta a atacat astăzi Prim-ministrul țării cu acuzații neprobate și l-a amenințat cu mascații. Aceste declarații sunt de o gravitate extremă care pot avea repercusiuni serioase și pot induce prejudicii de imagine atât în plan intern, cât și în plan extern.

Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în fața oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzații. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la Prim-ministrul României”, a scris Dăncilă pe o rețea de socializare.