Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris pe pagina sa de Facebook despre programul de guvernare propus de PNL și ce prevede acesta. Acesta susține că în program este prevăzută concedierea a 400.000 de oameni.

„Am văzut ieri programul de guvernare propus de PNL: 400.000 de oameni concediaţi, creşterea impozitelor pe salarii prin introducerea unei cote progresive, desfiinţarea judeţelor şi a 2000 de comune din România.

O spune chiar „premierul de compromis” pregătit de Iohannis pentru partidele de opoziţie.

Pe scurt: tăieri! Tăieri de locuri de muncă, tăieri de salarii, tăieri de judeţe şi de localităţi. 1 din 3 bugetari va rămâne pe drumuri (vorbim de medici, profesori, poliţişti, militari etc.).

Toate majorările date de PSD la salarii vă vor fi luate din buzunare sub formă de taxe şi impozite. Spuneţi adio creşterilor de pensii. Iar când veţi avea nevoie de un aviz de la autorităţile locale, veţi merge zeci sau sute de kilometri până la primărie sau la consiliul regional”, scrie Mihai Fifor.

Acesta lansează și un avertisment pentru români: „Pregătiţi-vă! Vine Austeritatea! Aveţi o singură şansă să opriţi acest tăvălug: votul pe care îl veţi da la alegerile din noiembrie!”