Mesajele primite vor fi publicate pe site, iar cele mai impresionante 3 mesaje vor fi răsplătite cu câte un exemplar din biografia lui Steva Jobs – iLeadership, de Jay Elliot, apărută la editura Publica.

Termenul până la care așteptăm mesajele voastre este astăzi 6 octombrie, ora 23:59.
Click aici pentru a trimite mesajul tău.
"Regele nu moare niciodata!" Lasa in urma sa o mostenire pe care generatiile viitoare trebuie sa o pastreze si sa-i duca renumele mai departe. (Dumitrescu Marius)
Steve Jobs – avangardistul care s-a “inversunat” sa gandeasca, sa traiasca, sa se bucure, sa viseze, si sa demonstreze lumii intregi cat de diferit a fost ca OM. (Petrescu Lucia )
"Steve meets iGod" (Ciprian Habuc)
"Steve Jobs va ramane Stapanul Marului de care se folosesc acum atatea milioane de utilizatori. Multumim ca ti-ai share-uit ‘aplicatiile’ cu noi. RIP (Andreea Nica)"
"Tehnologizarea rasei noastre ne-a adus in cel mai inalt punct al evolutiei noastre. Printre cei care au participat la evolutia omenirii a facut parte si Steve Jobs care ne-a usurat viata, ne-a largit frontierele, ne-a deschis orizonturi si ne-a facut sa traim o realitate diferita decat cea de pana atunci. Steve Jobs va ramane in istorie si in constiintele noastre. Ingerii sa-l primeasca intre aripile lor iar Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!" (Alexandra Stresina)

"O cariera inceputa intr-un garaj pe care nimeni nu l-a putut vedea ca pe o mina de aur…" (Dan Pavel)
"Oamenii sunt tristi cand pierd un job si infinit mai tristi cand pierd s jobs" (Daniel Margus)
"A primit in dar un mar din care a muscat o singura data si a simtit succesul ,inspiratia bogatia dar si neputinta .El a plecat restul marului a ramas la noi.Multumim" (VERONICA BESLIU)
"Dumnezeu in marea lui marinimie ii cheama pe cei dragi Lui, mai aproape. Iar Steve e unul dintre ei … Noua ni l-a dat contemporan timp de 56 de ani, ca sa putem visa, sa ne bucure existenta cu genialitatea lui si sa ne arate ca putem sa ne depasim limitele. Apoi lui Dumnezeu i s-a facut teribil de dor de el …si l-a luat, pe aripi de inger …" (Adela Carmen Jurca)
Click aici pentru a trimite mesajul tău.
"Lumea asta a pierdut un mare lider. Lumea cealalta a castigat un mare om." (Maria Violeta)
"Ai ajuns printre noi venind dintr-o alta lume….cu un scop bine definit:pentru a ne lumina, pentru a ne invata ce inseamna inovatia,noutatea, evolutia, tehnologia revolutionara…..scopul tau a fost implinit, acum esti iar in cealalta lume de unde ai venit!!!!mulmumim Steve Jobs!!!!!!" (deea andreea)

"Viata lui este o lectie de viata pentru mine. simplitatea si geniul sau , moartea si viata sa m-au facut sa pling la fel ca pentru un apropiat." (corina oprisiu)

"A introdus termenul "magic" in IT. A gandit altfel si a introdus culoare intr-un domeniu anost. A facut tehnologia mai prietenoasa si a spulberat teama oamenilor prin simplitate." (Marius Cosmin)
Click aici pentru a trimite mesajul tău.

"Mai intai a fost Iisus. Demult, a creat lumina care calauzeste milioane de crestini, dar care mai dainuie si azi, si va mai dainui inca mult timp. Apoi a fost Aristotel, Platon, Galilei, Leonardo, Einstein, si multi altii, care au imbogatit lumina care calauzeste omenirea. Steve Jobs si-a castigat locul printre ei prin tot ce a facut. Steve Jobs si-a facut datoria. Steve Jobs poate sa plece. So long Steve, and thank you !" (nicusor tipu)

"Mostenirea lasata de el este deja un mit" (Caliga Stefan)

"Prieteni, dusmani, fani, contestatari, colegi, competitori, oameni obisnuiti, cu totii am avut ceva de invatat de la un astfel de om. Cu totii avem de pierdut prin disparitia lui. Dovada ca in aceste clipe toti il regretam. RIP" (Aprilia Ovidiu)

"Steve Jobs a fost ca o cometa pe pamant. A venit din negura spatiului infinit,a daruit caldura si viata, dupa care s-a stins usor,usor. S-a dus sa se intalneasca cu Tatal nostru. " (Oancea Emil)

"Un om modest care a schimbat lumea prin simplitatea intruchipata in tehnologie". (Vlad Mateica)
Un geniu vizionar care a schimbat in bine vietile a sute de milioane de oameni. I-am admirat mereu inovatiile si discursurile foarte convingatoare, pline de invataminte. Pe langa iMac, iPod, iPhone, iPad si alte sute de inventii, ne-a oferit o lectie de viata. Toti fanii Apple au fost cuceriti de pasiunea de care a dat dovada de-a lungul timpului, pentru a oferi consumatorului ceva ce nici nu stia ca avea nevoie, dar de care acum cu greu se mai poate desparti. Sa nu uitam nici de Pixar, o companie model, ce a oferit filme de animatie facute pe calculator, de neuitat. O companie care nu ar fi fost infiintata fara Steve Jobs, care a crezut mereu in oameni precum John Lasseter. Dumnezeu sa-l odihneasca!  (Toma Marius-Ionut )
"Astăzi este o zi tristă. Ceea ce am admirat mereu la Steve Jobs este capacitatea sa de a pune împreună arta şi tehnologia şi dedicarea sa la lucrările lui. Crearea de lucruri mari, nu numai excelent din punct de vedere tehnic, dar si estetic. Steve spunea intr-un discurs "Cum să trăim înainte de a muri" va rămâne un punct de referinţă şi o sursă de inspiraţie pentru multe generaţii de acum încolo. Noi toţi trebuie să plătim un omagiu pt Steve Jobs, unul dintre cel mai mare om din istorie". (Mihai Maciuca)

"Steve Jobs, iti multumim! Pentru ca ai deschis noi orizonturi si ne-ai invatat sa fim indrazneti, sa dam glas ideilor noastre, pentru ca ne-ai inlesnit si infrumusetat viata si timpul petrecut alaturi de cei dragi si nu numai, prin ceea ce ai creat! Ne vom aminti mereu de tine!" (Andreea)
Click aici pentru a trimite mesajul tău.