Programul de burse integrale pentru 4 sau 5 ani se adresează elevilor cu rezultate şcolare bune şi care urmăresc programa de Bacalaureat Internaţional a Şcolii cu scopul de a avea acces la universităţiele din străinatate.

Cele 3 burse oferite pentru anul şcolar 2012 – 2013 se adresează elevilor din clasele a 7-a sau a 8-a, care demonstrează abilităţi academice exemplare, nevoia susţinerii financiare, precum şi implicarea în comunitate prin activităţi extracurriculare.

Câştigătorii burselor se vor pregăti pentru Diploma de Bacalaureat Internaţional, prin programul desfăşurat pe parcursul claselor a 11-a şi a 12-a.

Bursele acoperă integral taxele de şcolarizare pe parcursul celor patru sau cinci ani de studiu dar şi costurile activităţilor extra-şcolare.

Elevii interesaţi de bursele oferite de Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti sunt invitaţi marţi, 13 Martie 2011, la ora 18:00, la o Seară de Informare cu privire la  programul de burse.  Prezenta la se face prin înscriere prealabilă la numărul de telefon 0212044368 sau la adresa [email protected]