Cătălin Coșoi, cel care a ocupat temporar această poziție, se va întoarce în zona tehnică și va prelua coordonarea departamentului Global Cyber Security Inteligence, ce se va ocupa de investigații  în domeniul securității cibernetice în strânsă cooperare cu organizații internaționale de combatere a criminalității, autorități și centre de răspuns la incidente de securitate.  

Francezul Damase Tricart, 42 de ani, va fi responsabil de elaborarea strategiei de comunicare a Bitdefender și va coordona activitățile de PR, Public Affairs, Responsabilitate Socială Corporativă, conținutul și evenimentele globale de relații publice ale companiei.

Anterior, Tricart a condus timp de opt ani departamentul de consumer marketing din regiunea EMEA al companiei japoneze Trend Micro și a coordonat activitățile de branding corporativ ale firmei. De asemenea, a lucrat alți zece ani în marketing de produs în Europa de Vest pentru compania americană Symantec.

Damase Tricart a studiat vânzări internaționale și marketing și este absolvent al Institut Supérieur de Gestion din Paris.