“În urma constatării unor disfuncţionalităţi în managementul sucursalelor, Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica SA, a operat o serie de schimbări la nivelul conducerii acestor structuri teritoriale. Astfel, Romică Grigoriu a fost revocat din funcţia de director al sucursalei din Bistriţa, fiind înlocuit cu Dan Besleaga. De asemenea, a fost revocat şi Cornel Melinte din funcţia de director de productie, fiind înlocuit cu Gabriel Crihan. Cu aceeaşi dată Catană Cristiana-Anca a fost revocata din funcţia de manager de proiect”, se arată în documentul citat.

Din august 2013 până în prezent, Besleaga a fost inginer şef la Sucursala Hidroelectrica-Serv Bistriţa. În perioada 1994-2000, el a fost director de uzină la Uzina Dimitrie Leonida – Stejaru, iar între 2000 şi 2002 a fost director tehnic în cadrul SH Bistriţa, Piatra Neamţ. Din 2002 până în 2009 a fost director al Hidroserv Bistriţa, după care a ocupat funcţia de director tehnic în cadrul aceleiaşi companii, până în august 2013, când filialele Hidroserv au fuzionat şi s-a înfiinţat Hidroelectrica – Serv.

Noul director de producţie al sucursalei Bistriţa, Gabriel Crihan, şi-a început activitatea ca inginer exploatare Stejaru în anul 2003, iar în perioada 2007-2010 a fost şef atelier exploatare Stejaru. Din 2010 până în 2013 a fost şef de secţie la Uzina Dimitrie Leonida, iar anul trecut a fost numit director de uzină la Uzina Dimitrie Leonida din cadrul SH Bistriţa, pentru ca apoi să ocupe până la această dată funcţia de inginer şef de uzină în aceeaşi unitate.

La sucursala de la Porţile de Fier, Dragoş Novac a fost revocat din funcţia de director de producţie şi a fost înlocuit de Ioan Drăghici. La Uzina Târgu Jiu din cadrul aceleaşi sucursale a fost numit un nou inginer şef, în persoana lui Constantin Rusta.

Administratorul judiciar a luat act de demisia lui Catălin Tilea din funcţia de inginer şef al Uzinei Târgu Jiu şi de pensionarea anticipată a lui Constantin Guran, Directorul de Exploatare de la Porţile de Fier.

Noul director de producţie al sucursalei Porţile de Fier, Ioan Drăghici, a fost director tehnic la SH Haţeg în perioada 1991-2009, iar din martie 2009 până în anul 2011 a ocupat poziţia de director al aceleiaşi sucursale.

Inginerul şef al Uzinei Târgu Jiu numit de Euro Insol, Constantin Rusta, a fost din 2011 până în prezent manager de proiect în cadrul UHE Târgu Jiu. În perioada 1995-2002 a ocupat funcţia de şef atelier exploatare Jiu la SH Târgu Jiu, urmând ca apoi să fie numit şef serviciu IT&C în cadrul aceleiaşi sucursale până în anul 2007, când a trecut în cadrul Hidroelectrica – Executiv pe postul de şef Serviciu Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii. În perioada 2010-2011 a fost director Program Retehnologizare.