Paul Drăgan, actualul director general al operațiunilor din Malta, se va întoarce în București pentru a prelua conducerea pieței din România, unde compania operează 85 de restaurante. Acesta îl succede pe Daniel Boaje care părăsește compania după o carieră de succes de peste 20 de ani la McDonald’s. Peter Hili, în prezent Business Consultant pe piața din Malta, a fost promovat în funcția de director general pentru McDonald’s în Malta.

Paul Drăgan, s-a alăturat echipei din Malta în 2018, pentru a conduce lanțul de nouă restaurante ale țării. Anterior, el a ocupat poziția de director de operațiuni în România, începând cu 2011. Paul Drăgan și-a început cariera la McDonald’s în România în 1995, ca manager trainee, ulterior devenind manager de restaurant. A fost numit Business Consultant cinci ani mai târziu, apoi Manager de Operațiuni. De-a lungul carierei sale, Paul Drăgan a făcut parte din echipele McDonald’s din SUA și Canada.

Peter Hili a absolvit Universitatea din Malta în 2016 cu o diplomă în relații internaționale. A ocupat poziția de Policy Officer la Ambasada Maltei din Washington DC, apoi s-a mutat în Canada, unde s-a alăturat echipei McDonald’s din Ottawa. În anul următor, a fost numit managerul restaurantului McDonald’s Bay Street din Malta. Peter Hili, fiul cel mare al președintelui Premier Capital, Melo Hili, a fost promovat în rolul de Business Consultant pentru McDonald’s Malta în 2019.

Rezultate excelente pentru companie

„Echipa de management și membrii board-ului sunt mândri de noii directori anunțați astăzi”, a declarat Melo Hili. „Atât Paul cât și Peter sunt dedicați sistemului McDonald’s, calității serviciilor și experiențelor pe care le oferim clienților. Paul este membru vechi al echipei McDonald’s, iar dinamica pe care a adus-o echipei și business-ului din Malta în ultimii doi ani s-a tradus în rezultate excelente pentru companie și în dezvoltarea unei echipe cu mare potențial. În plus față de experiența operațională pe care Peter a acumulat-o, a aprofundat de asemenea și cultura McDonald’s timp de mai mulți ani. Suntem încântați să îi observăm progresul către un rol important de lider în cadrul grupului.”

„În numele întregii familii Premier Capital, îi mulțumesc din inimă lui Daniel pentru proiectele pe care le-am dezvoltat împreună în România, în special de când grupul a preluat operațiunile în 2016. Leadershipul lui Daniel și expertiza sa au contribuit semnificativ la creșterea cele mai mari piețe din cadrul grupului și la gestionarea business-ului în momentele dificile cu care ne-am confruntat în prima jumătate a anului 2020. Îi dorim toate cele bune. ”