El preia aceste atribuţii de la Cătălin Radu, care a decis să urmeze alte oportunităţi profesionale. Jorge Levinson are peste 15 ani de experienţă în domeniul farmaceutic. Parcursul său profesional a inclus funcţii de conducere în diferite zone ale lumii, de la Mexic, Spania şi Germania, până la Ucraina, Maroc şi Orientul Mijlociu.

”Asigurarea accesului la tratamente de ultimă inovaţie, dezvoltarea portofoliului nostru de produse astfel încât să răspundă în mod eficient nevoilor pacienţilor, susţinerea inovaţiei şi consolidarea încrederii sunt priorităţi ale Bayer la nivel global şi mă bucur să pot contribui la toate acestea prin atribuţiile preluate în România şi Republica Moldova”, a spus Levinson la momentul numirii sale.

Jorge Levinson este originar din Mexic şi a absolvit programe de masterat în Administrarea Afacerilor, Sisteme Informatice şi Managementul Lanţului de Aprovizionare.

Bayer este o companie globală activă în domenii precum sănătate şi agricultură. În anul fiscal 2018, grupul avea aproximativ 117,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 39,6 de miliarde euro.