În plin scandal legat de relaţia cu soţul său, Laurenţiu Reghecampf, impresara Anamaria Prodan s-a retras la Dubai, pentru a beneficia de puţină linişte.

Un nou look fantastic pentru Anamaria Prodan!

Asta nu înseamnă totuşi că este mai puţin activă pe reţelele de socializare. În weekend, Anamaria Prodan a postat, pe contul său de Instagram, o imagine uluitoare.

Vedeta a venit cu un nou look extrem de senzual, dar şi cu un mesaj cu subînţeles, în contextul problemelor pe care pare să le aibă în căsnicie: “Cine nu își cunoaște istoria, este condamnat să o repete!”

Nu este totuşi foarte clar dacă Anamaria Prodan şi-a schimbat cu adevărat imaginea sau este vorba despre o fotografie mai veche, având în vedere că, în următoarele postări, ea nu mai arată ca în această poză.

Atac dur la adresa celor care scriu neadevăruri despre familia sa

Vinerea trecută, tot pe contul său de Instagram, Anamaria Prodan a lansat un atac virulent la adresa celor care, spune ea, scriu numai minciuni despre familia Prodan-Reghecampf. În plus, ea şi-a apărat din nou soţul: “Dacă vă mai naşteţi de 10.000 de ori, nu veți avea Soţ ca al meu”, a scris impresara.

“Dacă va mai nasteti de 1000000 de ori nu o sa simțiți dragostea pe care noi o avem ! Dacă va mai nasteti de 10000 nu veți avea Sot ca al meu , dacă va mai nasteti de 10000 de ori nu veți avea familie ca a noastră ! Dacă va mai nasteti de 10000 de ori nu veți avea parte de iubirea pe care eu,copiii mei si soțul meu ne o purtam !!!

Aveți surse ? Prieteni de familie ? Eeeee uite ! Noi nu avem prieteni ! Ne avem doar pe noi ! S a mutat de acasa ? Da la echipa ! CRAIOVA!!! Nu avem legătura? Alooo. Perioada AL AHLI JEDDAH AM LOCUIT ALĂTURI DE BEBETO IN SAUDI ARABIA pana la finalul contractului !!!

Mințim poporul cu familia perfecta si cu dragostea noastră ??? Poate va rugați la Dumnezeu pana dati colțul ,sa simțiți ,sa va iubiți si sa trăiți ca noi macar 5 sec din viata voastre mică si meschină ! FAMILIA REGHECAMPF PRODAN ESTE UNICA , PERFECTA ,INEGALABILA!!! SOȚUL MEU LAURENTIU REGHECAMPF ESTE UN BĂRBAT , TATA , SOT ULUITOR! EXEMPLUL DEMN DE URMAT !”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de socializare.