Este vorba despre Mihai Ioniță, cel care a fost, în ultimii trei ani, CEO al Open Media Network, firma care operează AloShop.

Ioniță (care lucrează în grupul Intact de șapte ani) va ocupa poziția de director executiv din 1 septembrie. Coordonarea firmei de teleshopping va fi preluată de Mihaela Gherman.

Antena Group este condusă, din poziția de director general, de George Ureche, în calitate de Director General – CEO. În ultima perioadă, în Antena Group nu a existat poziția de director executiv – ocupată, de la 1 septembrie, de Mihai Ioniță.

 

Într-un anunț către angajații postului TV, George Ureche – CEO Antena Group, vorbește despre numirea lui Mihai Ioniță:

„Am ajuns la concluzia că este nevoie de un liant între unitățile de business și departamentele Antena Group, care să ducă la creșterea fluenței și eficienței operaționale.

Business-ul Antena Group este unul complex (producător de conținut, broadcaster, player semnificativ online) iar pentru viitor avem planuri de dezvoltare.

Ne dorim să avem coerență și consistență în conținut, să monetizăm ce producem, să dăm dovadă de eficiență operațională și, mai ales, să construim o cultură a excelenței creative și a performanței.”, potrivit Paginademedia.ro.