Trifu a fost numit în funcţie din data de 19 mai a acestui an, după ce timp de 20 de ani a lucrat în cadrul companiei Romexpo, ocupând funcţii variate în ierarhia instituţională.

“Prin intermediul noii conduceri executive ne dorim să aducem un suflu nou activităţii Centrului Expozitional Romexpo şi vă garantăm că vom păstra aceleaşi standarde înalte în ceea ce priveşte organizarea evenimentelor şi preocuparea către cele mai bune relaţii cu clienţii companiei” a declarat Sorin Vornic, presşedintele Consiliului de Adminstraţie, Romexpo.

În acelaşi timp, pentru Trifu, noua funcţie reprezintă apogeul activităţii de peste două decenii în mjlocul acestei industrii.

“Sunt onorat şi în acelaşi timp obligat de încrederea care mi se acorda prin ocuparea acestei funcţii. Mi-am dedicat întreaga activitate profesională organizării de târguri şi expozitii, iar acum a venit momentul în care toata experienţa acumulata o voi folosi pentru dezvoltarea Centrului Expoziţional Romexpo,” a afirmat Cătălin Trifu.