„Suntem deja obisnuiti cu aceasta atitudine fata de PSD a presedintelui Romaniei. Sper din tot sufletul sa fie atitudinea din primul mandat. Astept atitudinea din al doilea mandat, din 22 decembrie. Posibil sa fi ramas in jocul de campanie electorala. Dl Presedinte Klaus Iohannis este si presedintele meu, cand esti ales presedinte esti presedintele tuturor romanilor. Democratia exista cata vreme exista si putere si opozitie. Daca PSD dispare, in Romania nu mai exista democratie, deoarece nu mai exista opozitie. PSD este singurul partid de opozitie. Acesta este termenul constitutional in care presedintele Iohannis trebuie sa aseze lucrurile. Depunerea unei motiuni este un gest constitutional al opozitiei”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu l-a criticat dur pe ministrul Finanțelor

”Nu poate ministrul Finanțelor să vină să spună că are un deficit bugetar imens, dar să vină cu o lege privind eliminarea taxelor. Undeva nu se leagă. Nu cred că eliminarea supra-accizei va conduce la scăderea prețului la combustibil”, a declarat președintele interimar, Marcel Ciolacu.

”PSD și-a primit plata pentru greșelile pe care le-a făcut, direct de la popor, prin vot. PSD își va onora toate datoriile. Situația financiară a partidului este foarte bună”, a adăugat el.