Cristian, fratele regretatei vedete tv Cristina Țopescu, este în mijlocul unui scandal monstru. După drama care a lovit familia sa în ianuarie 2020, când Cristina a fost găsită moartă, acum este pe cale să se producă un nou episod la fel de marcant.

Cristian Țopescu se ceartă pentru avere cu soția lui. Mai exact, acesta a deschis proces de partaj, în paralel cu divorțul de soția lui iar potrivit informațiilor oferite de Cancan, bunurile aflate în joc nu sunt deloc de neglijat.

Totul a pornit în martie 2019, când Cristian a decis să pună capăt relației cu Raluca. Procesul a fost blocat de pandemia de coronavirus dar acum lucrurile par a se fi reluat. Fratele Cristinei Țopescu a luat hotărârea de a mai deschide și un alt proces, care are ca obiect “partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial”. Sursa citată suține că la mijloc pare să fie vorba de o avere deloc de neglijat.

În urmă cu patru ani, Raluca, soția lui Cristian Țopescu, a aflat că ar fi fost înșelată de Cristian și, drept răzbunare, a postat pe o rețea socială o fotografie în care arăta semne obscene.