În prezent Cristi, fratele vitreg al Cristinei Țopescu are probleme de ordin legal. Astfel, Bărbatul va fi nevoit să se prezinte în instanța de judecată, după ce a aflat că soția lui vrea să divorțeze.

Deși au doi copii împreună, Cristi și soția lui se află în plin proces de separare. Mai mult, scandalul dintre ei a izbucnit după ce în trecut Raluca l-ar fi acuzat de infidelitate. Totodată, după ce a condus-o pe Cristina Țopescu pe ultimul drum, fratele ei a primit notificarea că va trebui să meargă la tribunal.

Care este povestea fratelui ei vitreg, Cristi

Se pare că în anul 2017, bărbatul a reușit să își mai salveze o dată căsnicia cu Raluca. Între ei ar fi existat probleme de mai multă vreme. În anul 2016, femeia îl acuza pe fiul regretatului comentator sportiv că ar fi înșelat-o și a anunțat că va divorța. A intentat chiar un astfel de proces, însă totul a fost anulat, deoarece a existat o împăcare.

„Asta este pentru viitorul meu, sper, ex-soţ, pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce mie îmi spunea că mă iubeşte!”, povestea Raluca, la acea vreme, în presă.

Însă, indiferent de șanasele acordate, momentele dificile din căsnicia celor doi au fost depășite, dar nu pe deplin, Raluca a cerut iarăși un divorț. În toamna anului 2017, ei anunțau că și-au reînnoit jurămintele de nuntă și s-au afișat alături de cei doi băieței pe care îi au împreună.

Tabloul de familie pe care aceștia îl prezentau publicului a fost însă rapid uitat, deoarece în acest an se va pronunța divorțul dintre cei doi. Fiul lui Cristian Țopescu și Raluca se vor separa în mod legal, potrivit ciao.ro.