Actrița Oana Pellea afirmă că a primit mesaje violente și plină de ură primit după ce a criticat modul în care decesul jurnalistei Cristina Țopescu a fost comentat în presă.

Într-o postare publică pe Facebook, actrița a prezentat conținutul acestui mesaj:

”Eh… am primit si acest dragalas mesaj: ‘Esti o greseala genetica a marelui actor Nici in fata mortii nu ai pic de bun simt Esti o mare JAVRA Daca te-ar lua DRACU ar fi o mare victorie a acestui popor Iti doresc din toata fiinta mea sa ai parte de un sfarsit cat mai neplacut si cat mai curand Doar PAMANTUL o sa-ti inchida BOTUL ala SPURCAT si plin de VENIN….. JAVRA!!!’”.

Mesaj șters ulterior

Motivul pentru care Oana Pellea ar fi fost criticată îl reprezintă un mesaj al ei, postat pe rețeaua de socializare, despre Cristina Țopescu, precizează stirileprotv.ro.

Mesajul publicat de actriță a fost șters ulterior de pe profilul ei de socializare.

”Moartea ca subiect de cancan… Comentatori de moarte… necunoscători de viață. Ciori croncănitoare… comentatoare… Jalnic tablou! Îi comentați moartea… Ce oribil! Cristina Topescu a avut un SUFLET MARE și o capacitate de a iubi enormă. Mesaj către țoti cei care comentează… ca subiect de cancan… plecarea Cristinei Topescu… vă asigur de tot disprețul meu!

Mesaje de la admiratori

Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii. Dumnezeu să o odihnească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos! Iar vouă… toți cei care îi judecați moartea să vă dea Domnul… după cât bine ați făcut în viața asta și după câte suflete nevinovate ați salvat…”, este postarea care a stârnit furia celor care au înjurat-o pe actriță.

Ulterior, Oana Pellea a precizat că a primit ”sute de mesaje de iubire” de la fanii și admiratorii săi.