Corina Vinţan, fondatoarea agenției de comunicare și lobby Links Associates a numit-o pe Cristina Țopescu „o femeie insufletita si plina de energie, cu atitudine si mereu implicata, fara sa se menajeze, fara sa se alinte”.

Vinţan nu s-a limitat la atât și a vorbit în detaliu despre atacurile de panică repetate ale jurnalistei și stările de anxietate pe care le avea.

Adevărul despre suferința Cristinei Țopescu

„Nici nu mai conteaza cum a murit Cristina Topescu. Probabil un infarct, pre-anuntat de atacuri de panica frecvente pentru care ea se trata. Multi oameni de televiziune si persoane publice fac anxietate, atacuri de panica dar nu le ia nimeni in serios. Cristina insa nu avea doar tracul televiziunii. Cristina traia din punct de vedere emotional la alta altitudine, ei ii tresarea inima pentru absolut orice lucru nelalocul lui, nedrept, ea suferea pentru orice om al strazii, pentru caiinii chinuiti, pentru pericolul in care traiau cei 200 de caiini de care se ocupa ea insasi. Cristina nu era jurnalist decat o parte din zi, in rest cauta bani sa mai salveze un suflet, asta dupa ce ajungea la fundul propriului sac.

Uneori gasea ajutor, alteori nu, dar nu renunta. Cristina nu era un star, era antistar, nu se imbraca frumos, nu se coafa de 5 ori pe saptamana, nu se machia cand iesea pe strada. Uneori era atat de neglijenta si de obosita… nu avea o viata usoara pentru ca isi asuma mult prea mult. Era o femeie insufletita si plina de energie, cu atitudine si mereu implicata, fara sa se menajeze, fara sa se alinte. O femeie asumata! Am intrebat o de ce intra in PSD si mi a spus ca ea este socialista, ca sufera cand vede saracie si suferinta si ca politica o va ajuta sa faca mai mult pentru oameni si animale. Atat cat a facut Cristina Topescu cu puterile ei este ENORM! Va ramane in amintirea mea ca acel om care daruia suflet, care cauta solutii, care se zbatea extraordinar de mult si uneori obosea si se intrista. Dar se ridica…..”, a scris Corina Vinţan pe pagina sa de facebook.