Decizie de ultim moment a mamei regretatei Cristina Țopescu. Rodica Țopescu a hotărât ce se va întâmpla cu toate hainele regretatei jurnaliste.

Andreea Berecleanu, cadou de la Cristina Țopescu

Vedeta Antenei 1, Andreea Berecleanu, a primit ceva de suflet din partea mamei Cristinei Țopescu. Aceasta a vrut ca fiecare dintre prietenele de suflet ale fetei sale să aibă ceva de la Cristina. Unora le-a dat haine, iar altora bijuterii. Bijuteria preferată a regretatei jurnaliste a ajuns la Andreea Berecleanu. Nu este vorba despre ceva extrem de valoros, ci mai mult de suflet. Restul hainelor Cristinei Țopescu le-a donat unor cunoștințe cu posibilități modeste care sigur se vor bucura peste măsură de cele primite. Aceasta a fost cea care a primit un cadou neprețuit care îi va aduce mereu aminte de Cristina, conform playtech.ro.

Deși nu aveau o relație foarte stransă, Rodica și Cristina Țopescu se iubeau de la distanță. Vestea că jurnalista a murit singură, înainte de Crăciun, ulterior fiind găsită în locuința sa fără suflare, a picat ca un trăznet asupra familiei. Cristina a fost rodul iubirii dintre Rodica și cunoscutul comentator sportiv Cristian Țopescu, din mariajul acestora care a durat nu mai puțin de 11 ani. „Sunt amintiri frumoase. Fiecare căsnicie s-a bucurat de apariția unui copil (ambii sunt acum oameni realizați și stimați în societate), iar despărțirile au fost pașnice. Eu am rămas în relații foarte bune cu fostele mele soții, mamele primilor doi copii ai mei. Divorțurile din actualitate sunt o nebunie, mai ales când la mijloc sunt copii”, spunea în urmă cp mai mulți ani Cristian Țopescu pentru Revista Tango.

Cristina Țopescu, moarte fulgerătoare

Cenușa jurnalistei a fost depusă într-un cavou din Cimitirul Bellu, după ceremonia de incinerare care a avut loc pe data de 16 ianuarie la Crematoriul Vitan-Bârzești. Cristina Țopescu a murit în somn, fiind găsită fără suflare în locuința sa, în Tunari, pe data de 5 ianuarie. Dosarul morții acesteia este și acum investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.