Cristina Țopescu nu a avut o situație financiară foarte bună în ultimii ei ani de viață şi, după o viață întreagă dedicată televiziunii, jurnalista a murit săracă sau cel puţin nu atît de bogată pe cât credea lumea. Cu toate acestea, vedeta nu s-a plâns niciodată de problemele ei, nici măcar atunci când a fost în pragul colapsului financiar.

 Problemele au început în 2012

Wowbiz.ro scrie că totul s-a întâmplat în urmă cu 7 ani, în 2013, atunci când fiica regretatului comenantor sportiv Cristian Țopescu a pierdut o proprietate în Balotești, Ilfov, unde deținea o vilă cu etaj și un teren de 1.000 mp. Totul s-a tras din cauza a trei împrumuturi: unul de 30.000 euro, altul de 286.580 franci elvețieni și ultimul de 47.720 franci elvețieni. Acestea au fost contractate de la două bănci în perioada 2004-2008 de către Cristina Țopescu și neachitate până în 2012, atunci când executorul judecătoresc a primit ordinul de executare. Un an mai târziu, vila din Balotești a fost scoasă la licitație.

Mai mult, tot cam în aceeași perioadă, Cristina Țopescu a mai fost executată silit de o prietenă care o împrumutase cu 26.000 euro. Vedeta nu a returnat nici acest împrumut, iar femeia a dat-o în judecată și a câștigat.

Casa în care a murit Cristina Țopescu era închiriată

În ultimii ani de viață, Cristina Țopescu a locuit înconjurată doar de animalele pe care le lua de pe străzi, într-o locuință închiriată între Tunari și Otopeni. Ea a ales această locație pentru că era relativ apropiată de pădure și putea să aibă liniștită grijă de căței. Ea și-a dat demisia de la Antena 3 în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a înscris în PSD, partid pe care a ajuns să-l deteste, dacă ne luăm după ultimele postări de pe contul ei de socializare. În ultima perioadă, ea a lucrat pentru Canal 33, un post mic, de nișă, cu specific economic.