Mama Cristinei Țopescu s-a opus deciziei ca fata sa să fie incinerată însă, după ce familia a intervenit și au discutat îndelung, aceasta a acceptat hotărârea. Informația a fost furnizată de jurnaliștii de la Cancan, care au oferit detalii tulburătoare pe acest subiect.

Duminică seara, toată România a fost zguduită la aflarea veștii că jurnalista Cristina Țopescu nu se mai află printre noi. Imediat, mama sa a decis să vină în România și în cursul zilei de marți familia a transmis un mesaj tuturor celor care doresc să fie alături de Cristina pe ultimul său drum.

Mesajul transmis de familie

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, a fost mesajul transmis de familia Cristinei Țopescu.

Ce și-ar fi dorit Cristina

Potrivit Cancan, în familia Cristinei ar fi existat o controversă legată de incinerarea jurnalistei. Potrivit unor surse citate de publicația amintită, se pare că niciodată Cristina Țopescu nu și-ar fi pus serios această problemă. În plus, aceasta și-ar fi dorit să fie înmormântată lângă tatăl său, Cristian Țopescu. Regretatul comentator se află îngropat în Cimitirul Ghencea Militar.

Sursa amintită a susținut că mama jurnalistei, Rodica  Țopescu, s-ar fi împotrivit inițial deciziei de incinerare. Familia a convins-o în cele din urmă iar mama fostei prezentatoare TV a acceptat în cele din urmă această hotărâre.