Cristina Țopescu  a fost găsită moartă, duminică seară, în locuinţa ei din Tunari. Ea s-a stins din viață alături de ființele pe care le-a iubit cel mai mult: câinii ei. Cel mai probabil, a murit la sfârșitul anului trecut, fără ca cei apropiați să observe trecerea ei în neființă. Cea care a sunat la 112 a fost una dintre vecinele jurnalistei, de altfel și o bună prietenă. Medicii de pe Ambulanță au găsit-o în dormitorul de la etaj, fără suflare.

După discuțiile privind slujba religioasă care va avea loc joi, imediat după incinerare, familia jurnalistei a transmis un comunicat oficial în care a explicat faptul că incinerarea a fost strict dorința Cristinei Țopescu.

De asemenea, apropiații jurnalistei au cerut discreție în ceea ce privește detaliile morții Cristine Țopescu și se declară extrem de îndurerați de pierderea suferită.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu.
Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti.
Familia îndurerată.
Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele” este mesajul transmis în comunicatul oficial al familiei Cristinei Țopescu.