Imediat după aflarea tragicei veşti privind decesul Cristinei Ţopescu, mama acesteia, Rodica Ţopescu, a luat primul avion înapoi spre România. Femeia, care locuieşte în prezent în Suedia, a venit de urgenţă în ţară pentru a fi prezentă la incinerarea ce va avea loc miercuri, 15 ianuarie.

Rodica Ţopescu este prima soţie a jurnalistului Cristian Ţopescu. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 11 ani, iar în urma poveştii lor de dragoste s-a născut Cristina. Femeia s-a mutat, în urmă cu mai mulţi ani, în Germania, iar în prezent locuieşte în Suedia.

În 2018, după moartea lui Cristian Ţopescu, Cristina şi-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de mama sa şi a postat pe Facebook o fotografie alături de aceasta, dar şi o serie de fotografii de arhivă cu bunica, mama şi ea însăşi în tinereţe.

Cristina Țopescu mai avea și doi frați vitregi, Cristian și Sebastian. Cristian este cel care va participa la incinerarea surorii sale mai mari și îi va duce cenușa în Oradea, orașul unde s-a născut jurnalista, scrie unica.ro.