Mihaela Rădulescu este prezentatoarea emisiunii Ferma și pare a fi extrem de iubită de concurenți și echipa de producție. Cu toate acestea, jurnaliștii de la CanCan au dezvăluit cu totul și cu totul altceva. Mai exact, că diva de la Monaco le-ar vorbit urât concurenților și s-ar fi comportat într-un mod abuzit cu angajații Pro Tv.

“Ce a făcut acolo Mihaela Rădulescu este inuman. Vrea, tot timpul, să fie vioara întâi. Se ceartă cu producătorii, pleacă la Monaco atunci când are chef și, de multe ori, concurenții și echipa de producție așteptau după ea cu orele. A jignit concurenți, pe Brigitte a dat-o afară din arenă, pe Pastramă l-a înjurat. De asemenea, Otniela și Kamara au fost în raza ei de ură, nu-i avea deloc la inimă. A favorizat concurenți precum Moroșanu și Marius Crăciun.

De altfel, lui Moroșanu îi comentează frecvent pe pagina de Instagram. E clar că are o afinitate pentru el. Pe final, când vin părinții celor din finală, prezintă doar Cristi Bozgan, pentru că ea se certa cu producția și amenința că părăsește proiectul. La momentul respectiv, se menționează că Mihaela nu se simte bine. Ea a fost, însă, acolo și s-a refăcut filmarea”, a povestit o sursă din interiorul emisiunii “Ferma” pentru cancan.ro.

La jumătatea lunii aprilie, tot cei de la CanCan au publicat informația potricit căreia o parte dintre oamenii care au lucrat la producția show-ului TV ar fi fost la un pas de revoltă, din cauza condițiilor  grele de muncă în care au lucrat timp de aproximativ trei luni.

”Mihaela Rădulescu a agresat-o fizic pe fosta producătoare și totul a fost mușamalizat cu acordul managementului. În Ferma se munceau 14 ore pe zi cel puțin și angajații au fost terorizați. Oamenii sunt gata să se revolte pentru că au muncit sub teroare trei luni, în frig și în condiții de sclavie”, dezvăluia, la momentul respectiv, o sursă apropiată echipei de filmare.