Mitingul PSD de la Craiova este în continuare motiv de dispută între PNL și PSD. După ce Lia Olguța Vasilescu i-a contrazis, pe Facebook, pe liberalii care au susținut că numărul social-democraților prezenți la mitingul de la Craiova a fost mult mai mic decât s-a anunțat, a venit rândul soțului ei să reacționeze la atacurile PNL.

Totul a pornit, duminică seara, de la comentariile Violetei Vijulie care a susținut că oamenii care au venit vineri la mitingul PSD de la Craiova sunt oameni săraci, fără educație, aduși cu forța.

”Oamenii au fost aduși prin amenințări. Vorbim despre niște oameni foarte săraci, niște oameni care nu au educație. Au venit sub presiune. Trăiesc dintr-un salariu dat de la stat. Când îi sună șeful și le zice că trebuie să vină la miting ca să-și păstreze locul de muncă… nu au ce face”, a comentat Violeta Vijulie, conform dcnews.

Replica lui Claudiu Manda a venit prompt. ”Dacă era cineva adus cu forța… acest lucru se putea observa din atmosfera de acolo. Oamenii au rezonat la mesajele noastre. S-a văzut asta! La miting au fost peste 40.000 de oameni. Au venit mai mulți oameni decât ne așteptam. PNL Dolj va lua sub 40.000 de voturi la alegerile din 26 mai 2019. PSD Dolj va lua aproximativ 142.000 voturi, iar PNL Dolj sub 40.000 voturi. Atunci vom vedea cât de mult ne-au bătut. Când văd cum se raportează la mitingul de la Craiova… îmi dau seama cât de mult îi doare și cât de mult îi frustrează. E clar că suntem pe drumul cel bun. Am primit mii de mesaje de încurajare de la români după mitingul PSD de la Craiova. Am primit și sub 100 de mesaje care conțineau jigniri. Acest lucru îmi arată că suntem pe drum cel bun”.