„Vreau să-l anunț pe domnul Chirieac, care acum încearcă să promoveze mesajele unei anumite tabere din PSD, vreau să îi spun că Gabi Firea nu este în nicio tabără din PSD. Gabi Firea este un simplu membru al PSD. Chiar astăzi, mergând spre clinică, am întrebat-o de ce nu intră într-o tabără, că oricum presa o tot dă în tabăra domnului Paul Stănescu. Ea mi-a spus că este simplu membru al PSD

Este deranjant că domnul Chirieac și alți colegi de-ai lui încearcă să o submineze pe Gabi Firea. Poate ar fi bine ca lumea să știe sumele uriașe de bani și contractele pe care le primește domnul Chirieac”, a spus Florentin Pandele.

Reacția lui Bogdan Chireac nu a întârziat să apară. „Nu înțeleg declarația mai multe decât controversată a domnului Pandele și chiar îl invit să publice aceste contracte, dar să publice și fondurile oferite revistei Newsweek, poate chiar în respectiva revistă”.

Florentin Pandele: „Ce revistă? Ce revistă? Nu înțeleg. Ce revistă? Sunt pe stradă. Domnule Chirieac, sunteți prost informat, nu sponsorizez nicio revistă. Voi publica în presă sumele și contractele pe care le primiți”

Bogdan Chirieac: „Vă rog să le publicați și să publicați toate contractele cu terenuri din Voluntari”.